Ikke flere fisk (Danmark)

Efter mange års brug, hvor tusindvis af fisk svømmede rundt og boltrede sig i akvariets mange bassiner, var tiden løbet fra det. Akvariet var slidt ned, og levede heller ikke op til nutidens krav til dyrevelfærd. Så da man stod over for en overvejelse om at give det en gennemgribende totalrenovering, eller bygge nyt, efter nøje overvejelse valgte man den sidste løsning.

 

Da det nye akvarium var klar blev, de gamle bassiner tømt og tørlagt så hurtigt så man næsten skulle tro at det var Ronald McDonald der havede været forbi og snuppet alle fiskene for at servere i sine Filet-o-fish burgere.

Det var dog heldigvis ikke Ronald, men akvariets fiskepassere der tømte akvariet.

Efter akvariet var blevet lukket ned var man lidt i vildrede med hvad der skulle ske med de gamle bygninger, bygningerne var nemlig fredede så man kunne ikke bare rive dem ned.

Inde i overvejelserne har været alt lige fra boliger til erhverv, men beslutningen blev at de skulle bruges til kulturelle formål.
I dag har man dog endnu ikke fundet ud af hvad dette indebærer, så ud over en cafe i det ene hjørne af bygningen står resten af området stadigvæk forladt.

 

Se flere billeder her:

4 thoughts on “Ikke flere fisk (Danmark)

    1. Hej Mikkel,
      der er et par år siden jeg har været derude så tror ikke den indgang jeg benyttede eksister mere
      Bedste Hilsner Morten

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *