Vandrutchebanen (Danmark)

Langt ude i det danske sommerland ligger der, eller lå der et gammelt sommerland.

I dag ligger sommerlandet der ikke mere de fleste forlystelser er forsvundet og det eneste der er tilbage er en faldefærdig ferierestaurant, boblebadet. Og så dette her badeland, som man ikke sådan lige har kunnet fjerne.

Jeg fik selv kendskab til stedet fordi, da jeg var en ung teenager blandt andet har spillet liverollespil og været på feriekoloni i området.
Så da jeg en dag var i ude på en køretur besluttede jeg mig for at gå på opdagelse og se hvad der egentlig var tilbage.

Sommerlandet blev lukket for nogen år siden, men er flere gange forsøgt genoplivet som alverdens ting og sager. De seneste planer jeg har hørt drejer sig om at lave området om til en campingplads, men om disse planer de lykkedes det ved jeg ikke.

Se flere billeder her:

Facebooktwitter
Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblr

3 thoughts on “Vandrutchebanen (Danmark)

 1. det er ikke helt rigtigt at stedet er forladt der er kommet en ny camping plads der og her til sommer åbner badelandet igen har nemlig skrævet med dem som ejer pladsen så helt forladt er det hvist ikke helt

  1. Hej Nicolaj
   da jeg kom forbi var den meget forladt, men jeg var godt klar over der var en ejer, det er der på næsten alle ting.
   jeg var dog ikke klar over at der allerede til sommer er planer om at åbne den igen.
   Bedste Hilsner Morten

 2. These slides were once in a water park in Aalborg. I rode them in 1995. A shame they went down like this. Those were some of the first large slides I rode in my life.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *