Ikke flere fisk (Danmark)

Efter mange års brug, hvor tusindvis af fisk har svømmet rundt og bolteret sig i akvariets mange bassiner, er tiden løbet fra det. Akvariet var slidt ned og det levede heller ikke op til nutidens krav om dyrevelfærd. Så selv om bygningerne er fredede og nogen arkitektoniske perler, valgte man at forlade dem og i stedet for bygge en helt nyt akvarium.

Da bygningerne var blevet forladt stod man i lidt af et dilemma, for hvad kan man lige bruge et gammelt nedslidt akvarium til? Da de har en relativt god beliggenhed, var der flere der var fortalere for at ophæve fredningen og rive dem ned til fordel for nogen ny smarte bygninger. Dette er indtil videre heldigvis kun blevet ved snakken, så indtil videre har man stadig ikke helt fundet ud af hvad de skal bruges til. I et hjørne af området er der en cafe og derudover har man snakket om at omdanne dem til alt lige fra kontorfælleskaber til ungdomsboliger, men indtil videre så det meste bare og forfalder.

Se flere billeder her:

Facebooktwitter
Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblr

4 thoughts on “Ikke flere fisk (Danmark)

    1. Hej Mikkel,
      der er et par år siden jeg har været derude så tror ikke den indgang jeg benyttede eksister mere
      Bedste Hilsner Morten

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *