Om Urbanhunter.dk

Velkommen til mit sted på nettet, her kan du læse lidt om hvem jeg er.

Jeg hedder Morten og er en ung mand med et helt almindeligt arbejde og en helt almindelig familie.

Men som du nok også har opdaget så har jeg også en lidt speciel interesse. Jeg tager nemlig ud og fotograferer sjove, specielle og mærkelige steder.
Nogen af de steder jeg har besøgt, kan du læse mere om her på siden. 

Jeg har interesseret mig for at fotografere siden jeg gik på efterskole i år 2000/2001 hvor jeg havde fotografi som valgfag. Dengang fotograferede jeg alt hvad jeg kunne komme i nærheden af, og med et analogt kamera hvor billederne skulle fremkaldes i mørkekammer.

Da jeg kom hjem fra efterskole, blev fotograferingen sat lidt på standby da jeg fik andre interesser. Men efter et par år min dukkede min interesse for fotografi op igen og jeg investerede i mit første digitale spejlreflekskamera.
Jeg havende dog en stor udfordring, jeg kunne ikke rigtig finde ud af hvad jeg skulle fotografere, og hvad jeg skulle gøre med de billeder jeg tog.

Jeg er dog endt med at kombinere flere af mine interesser nemlig historie, Arkitektur og geografi, og det har udmøntet sig i denne her hjemmeside som jeg oprettede i 2015.

Mit første Spejlreflekskamera var et Canon EOS 1200D købt for et par 1000kr på tilbud i den hedengangne Fona. Det holdte kun et års tid så blev det opgraderet til et Canon EOS 7D
Som sidenhen er blevet udskiftet et par gange mere først til et Canon EOS 6D og derefter til det spejlløse EOS R.
Med følgende objektiver:

Canon EF 24-105 MM II 4.0L IS USM Ø77
Canon EF 8-15mm f/4L Fisheye USM 
Sigma 20mm f/1.4 DG HSM Art 
Tamron 70-300mm f/4,0-5,6

 Jeg er især glad for mit Canon 8-15mm fisheye det giver mulighed for at tage nogen sjove og anderledes billeder, og gør kedelige motivere lidt sjovere og kigge på.

I starten fotograferede jeg mest steder i Storkøbenhavn men det er efterhånden svært og finde interessante steder og tage billeder af. Så igennem de seneste år er jeg taget længere og længere væk for at finde noget jeg syntes er interessant indtil videre har det ført mig til følgende lande:

Sverige
Tyskland
Jylland
Rusland
Ukraine
Tjekkiet
Portugal
Ungarn

Desvære kommer jeg ikke så meget rundt mere, dels har jeg været så mange steder så jeg efterhånden skal længere og længere væk for at finde noget af interesse, dels er der sket det som der sker for så mange andre på min alder. Nemlig at jeg har fået mig både en kæreste og en datter, og da de jo også skal passes og plejes så må jeg jo prioritere i mine interesser.

Jeg har dog heldigvis et meget omfattende billedarkiv fra over 200 steder som jeg endnu ikke har lagt op, dette kombineret med at jeg stadig kommer ud et par gange om året betyder at jeg ikke løber tør for billedmateriale lige foreløbig.

Så kig jævnligt forbi eller følg mig på Facebook og instagram Der bliver jævnligt uploadet nye historier.

Du skal også være velkommen til at skrive en besked i min gæstebog eller sende mig en E-mail på urbanhunter@urbanhunter.dk