Gæstebog

Hvis du har kommentarer eller ris og ros til min side skal du være velkommen til og skrive en kommentar herunder.

 

6 thoughts on “Gæstebog

 1. Hej Morten
  Super fed side du har her, og det er virkelig nogle interessante steder du har fundet rundt omkring. Der ligger meget spændende gemt rundt omkring i vores lille land som man ikke lige støder på i hverdagen:).
  Jeg skriver til dig fordi jeg er på jagt efter en location til en film, og blev lidt fanget af det forladte gartneri i skoven, som du har på siden.
  Nu ved jeg ikke selv så meget om urban hunting, men vil du ud med hvor det ligger henne, eller er det en del af konceptet at man ikke afslører sine steder/spots?
  Håber meget du kan hjælpe
  de bedste hilsner
  Niklas

  1. Hej Niklas
   tak for de fine ord.
   Nej jeg vil ikke sige hvor det ligger hende af det har du fuldstændig ret i:-)
   Men hvis du sender mig en E-mail på urbanhunter@urbanhunter.dk og skriver lidt om jeres projekt så skal jeg prøve og se om jeg kan hjælpe jer med at finde et sted.
   MVH Morten

 2. Hej Morten

  Der er da en vildt sej blog, du har dig her, og hvor findes der mange spændende steder i DK.

  Jeg tænkte bare lidt over, hvordan du finder frem til disse steder, som du tager ud og besøger? Er det bare rygter du hører, eller hvordan ved du, hvor du skal lade turen gå hen næste gang?

  Vh

  1. Hej solveig undskyld min lange svartid jeg har haft lidt travlt på det seneste så har overset din besked.
   Men tak for din besked jeg er glad for at du kan lide den.
   Mange af de steder der er skrevet om på min blog ligger ikke i Danmark, Danmark er desvære ikke det mest intresante sted og lave urban exploring i.

   Tit når jeg har fundet et sted så har jeg enten bare kørt en tur og ledt efter noget intresant andre gange har jeg googlet mig frem til noget og nogen gange får jeg tips fra folk i mit netværk det er meget forskeligt.
   pt har jeg ikke planer om at tage på nogen ture, men jeg har masser af billeder fra steder der endnu ikke er skrevet, så kig forbi en gang imellem så skal jeg nok opdatere min side.
   evt. gå også ind og like min facebook eller instragram side

   Bedste hilsner fra Morten

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *