Bibelskoven(Danmark)

Skoven blev anlagt tilbage i 1940erne, af en husmandsbonde, som købte nogen tønder land og begyndte og plante det til med træer. Planen med skoven var at udvikle den så han sammen med sin familie havede et rekreativt sted for at tage hen at nyde stilheden og naturen.
Kristendommen og biblen var dog en stor del af hans liv så skoven blev langsomt men sikkert også fyldt op med flere og flere kristne monumenter.

Hver sommer blev brugt på at anlægge små stier og plante træer og vinteren blev brugt til at konstruere de små bygninger og stenkonstruktioner som alt sammen havede kristendommen og biblen som det gennemgående tema.
Jo flere år der gik jo flere bygninger og konstruktioner kom der til. Og til sidst endte skoven med at være vældig omfattende. 

Så selvom det aldrig har været planen at den skulle være en turistattraktion, og der derfor heller ikke findes særlig meget information om den, så løb rygterne ud i landet, så skoven igennem årene alligevel blev vældig meget besøgt.

Det hele eskalerede i midten af 1970erne da der blev bygget en ny hovedvej der gik lige forbi, og der blev anlagt en rasteplads lige klods op af skoven.
Da husmandsbonden gik bort var der ikke længere nogen til at udvikle og vedligeholde skoven og dens monumenter så det hele fik langsomt lov til at forfalde og gro til.

Skovens misligholdelse gjorde også at folk mistede interessen og stoppede med at besøge den så den til sidst var helt glemt.
Heldigvis tog nogen lokale borgere til sidst initiativ til et omfattende vedligeholdes- og renoveringsprojekt så skoven igen i dag fremstår velholdt og pæn.

Se flere billeder her:

Facebooktwitter
Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblr

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *