Humber Super Snipe og Triumph Mayland (Danmark)

På et busdepot står der en flok veteranbiler med en trist skæbne. Bilerne har desværre, efterhånden i flere år stået og rustet op i et hjørne af depotet.

Bilerne blev i sin tid købt med et godt formål, nemlig at få dem sat i stand og restureret så de igen kunne ud og køre nogle kilometer på landevejene. Desværre er dette projekt ikke rigtig blevet til noget og nu er det snart ved at være for sent.

Der er nogen af bilerne jeg er lidt usikre på hvad er for nogen, da de mangler både mærkepladen og modelnavnet.
Da de samtidig ikke er i den bedste stand er de svære og identificere.

Men der er ihvertfald en enkelt Triumph Mayflower og et par Humber super snipes.

Triumph Mayflower er den nok mest kendte og legendariske af de 2 bilmærker den blev produceret imellem 1949 og 1953.  Til trods for at bilen i dag har legendestatus var den dengang den blev produceret ikke nogen videre succes. Den blev nemlig kun produceret i ca. 35.000 eksemplarer, som primært kørte rundt i Europa og Australien.

Det er ikke fordi der blev solgt så mange flere Humber Super snipes men det var alligevel en noget støre succes, alene af den grund at den blev produceret i nogen flere år nemlig imellem 1938 og 1967. Derudover blev den igennem årene opgraderet så der kom flere forskellige udgaver af den. I alt blev der lavet 9 forskelige udgaver, som blev produceret i ca. 67.000 eksemplarer.

Se flere billeder her:

Facebooktwitter
Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblr

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *