Stedet hvor tog kørte hen for at sove (Tyskland)

Remiseområdet her blev oprindeligt bygget for kunne reparerere, vedligeholde og rengørere godsbanevogne. Da trafikken var på sit højeste paserede 1800 vogne forbi i døgnet. Idag er antallet 0.

 Området har været i brug i over 100år men i 1997 fandt man ud af at området nok var for nedslidt og urentabelt så langsomt begyndte man at trappe det hele ned. Og i 2007 var det hele slut.

Hefter stod området tomt og forladt i et par år indtil en lokal finansfyrste opkøbte området med planer om rive de ekisternede bygninger ned og istedet for bygge butikker på området.

 Disse planer er imidlertid aldrig blevet realiseret, vist nok fordi nogen jernbanehistoriske mennesker havede fundet ud af at den store drejeskive der kunne sende togvognene i den rigtige retning var lidt speciel og meget historisk.

 Istedet for er remisen blevet et yndet udflugtsmål for grafittimalere og andre streetart kunsternere der idag bruger den til at udfolde deres talenter, uden at blive forstyret af diverse ordenshåndhævere.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblr
Facebooktwitter

4 tanker om “Stedet hvor tog kørte hen for at sove (Tyskland)”

 1. Hej, kan du hjælpe med at finde et forladt sted i nord Jylland eller midt jylland.
  Eventuelt et hvor du kander ejeren.

  Jeg er medlem af en hardball klub som mangler et stad vi kan leje.
  Du kan eventuelt kontakte mig på mail i privat besked

  1. Hej Daniel
   jeg kender ikke nogen steder i Nordjylland, og hvis jeg gjorde ville jeg ikke udlevere dem til folk som jeg ikke kender, eller folk der har planer om at bruge dem til at spille hardball i.

   MVH Morten

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *