Plantehallen (Danmark)

Svømmehallen er en del af en stører kaserne som i forbindelse med en af de utallige besparelser på forsvaret var blevet nedlagt.
Jeg besøgte den første gang i 2015 hvor den ikke var åben for offentligheden. Dengang blev mit besøg meget kort da jeg måtte snige mig ind, og måtte snige mig lige så hurtigt ud igen da jeg ellers var blevet opdaget af en vagt.

Nogen af de få billeder jeg fik taget i 2015, før jeg blevet jaget væk:

Det var lidt af en nærdødsoplevelse, så derfor vendte jeg først tilbage igen i 2020 hvor kasernen var blevet åbnet op for offentligheden, så nu kunne jeg gå rundt og udforske den med god samvittighed.

Desvære bestod den mest af tomme bygninger uden noget som helst indhold så jeg brugte mest tid på at udforske svømmehallen.

Svømmehallen blev i sin tid blandt andet brugt til at uddanne nogen af forsvarets hårdeste hunde,
men efter kasernen er blevet nedlukket, er svømmehallen mest brugt til at optage tv-serier musikvideoer, og reklamer derfor er den i dag dekoreret med alverdens kunstige planter og andet udsmykning.

Se flere billeder her:

Facebooktwitter
Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblr

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *