Orbans døde undersåtter(Ungarn)

Min første udenlandsrejse efter coronanedlukningen stod på en familieferie til Ungarn. Det var dog ikke alle dage jeg brugte på badebassiner, legelande og hygge med familien. Der var nemlig en enkelt dag hvor jeg tog på en lang køretur ud af de spritnye EU-finansierede motorveje.

Jeg havede nemlig fundet ud af at der i en lille landsby ikke særlig langt fra Balatonsøens sydlige bred, i en by hvor husene er lige så slidte og gamle som motorvejene er nye, ligger en gammel begravelsesplads.

Den sidste begravelse fandt sted engang i 1960erne men allerede dengang var en begravelse en sjælenhed. I dag ligger kirkegården uplejet hen. Blomster, græs buske og træer vokser vildt og har efterhånden omdannet hele kirkegården til lidt af en jungle. Der er dog stadig enkelte grave der stadigvæk bliver passet, plejet og pyntet med blomster og stearinlys.

Se flere billeder her:

Facebooktwitter
Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblr

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *