Firmasport(Danmark)

I mange år var der en gammel hæderkronet supermarkedskæde. Sådan en supermarkedskæde hvor alle de fine damer handlede fordi der bare var lidt bedre end så mange andre supermarked.
Desværre er der igennem årene blevet færre og færre fine damer eller fornemme herrer for den sags skyld. Så kundebasen er derfor også skrumpet kraftigt ind igennem årene.
kæden har derfor flere gange været i økonomiske problemer, men er altid blevet reddet på målstregen. I starten af 80erne måtte den dog opgive at overleve som selvstændig kæde og blev opslugt af en af de andre store spillere på det danske dagligvaremarked.
Til trods for at kæden var blevet overtaget fik den de første mange år lov til at beholde sit eget hovedsæde, og sine egne lagerfaciliteter.
Det var dog kun en stakket frist for i 2012 fik kædes lagerpersonale og administration besked på at lukke ned og flytte nogen kilometer vestpå så alt lager og administration blev samlet et sted.

Efter alt personalet var flyttet ud fik bygningerne lov til at stå tomme og forladte i nogen år indtil man fandt ud af hvad der skulle ske med dem.
I den periode de har stået tomme, er jeg flere gange kommet forbi og forsøgt at lure på hvordan jeg mon kunne komme ind. De første mange år var der dog lukket hermetisk af.
Det var først den dag at der var blevet besluttet og lave området om til dyre leje og ejerboliger og nedrivningsarbejderne var rykket ind at jeg så en mulighed for at komme inden for.
Det meste af området var råt og kedeligt og bestod af mange tomme lagerhaller og kontorlokaler.
Men en enkelt dør var lidt mere spænderne og træde ind af.
Inden for døren var der en trappe som førte ned til de tidligere medarbejderes firmasportlokaler.
Lokalet var bælderravne mørkt og gulvet var oversvømmet med 30-40 cm vand.
Heldigvis havde jeg både lommelygte og gummistøvler med så jeg begav mig ned i det våde mørke.
Hvis jeg vidste hvad der ventede mig havde jeg også sørget for at tage min blitz med, men den havde jeg desvære ladet blive hjemme.
Da jeg kiggede mig rundt i mørket var det noget af et syn der mødte mig. Rundt i lokalet var der fyldt med gamle pokaler, billardborde, dartskiver og en masse andet. Jeg bliver helt trist ved tanken om at man bare har valgt og forlade alle disse lækkerier i stedet for at tage dem med videre.

Se flere billeder her:

Facebooktwitter
Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblr

2 thoughts on “Firmasport(Danmark)

  1. Hej Sara
    Jeg offentliggøre desværre ikke hvor mine billeder er taget hende af.
    Men jeg kan sige så meget at stedet forlængst er jævnet med jorden og erstattet med dyre lejligheder
    Mvh Morten

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *