Panser A.S. Berlin (Danmark)

I kælderen under denne her bygning der tidligere husede blandt andet en bank og et af Danmarks ældste posthuse, gemmer der sig denne ikoniske kælder. Med en meget stilfuld bankboks der leder tankerne hen på en sted Olsenbanden kunne have begået et af deres klassiske kup. Mig bekendt har hverken Egon, Keld, eller Benny dog været på besøg.

I dag er der ikke længere hverken bank eller postvirksomhed i lokalerne, i stedet for er lokalerne ved at blive ”renoveret” så de kan blive brugt til butikker, hotel og andet erhverv.

En lun sommeraften efter alle håndværkerne var gået hjem fik jeg mulighed for at komme indenfor for at tage nogen billeder, Desværre var de godt i gang med at rive de gamle bankvælvinge ned da jeg kom, forbi, og hele første sal i den klassiske bygning var stort set allerede forsvundet. Heldigvis stod det meste af kælderen fortsat næsten intakt. Dog desvære nok kun på lånt tid.

Se flere billeder her:

Facebooktwitter
Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblr

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *