Loadstar 1800 (Danmark)

Loadstar 1800 var i produktion imellem 1962 og 1979, så det er en gammel dame vi har med og gøre. Den blev produceret af det hedengangne amerikanske firma International harvester. Et firma der primært var kendt for sin produktion af landbrugsmaskiner, men også producerede små lastbiler og skolebusser, men som i 1985 blev  overtaget af den stører koncern CNH global.

Under mit besøg på Roskilde festival i 2016 fandt jeg denne prægtige lille gule sag, i en lille grøn indhegning. Der stod den og nød sit otium, imens den betragtede alle de stive festivalgængere der rendte omkring.

Uden at vide det vil jeg tro det at den har tilbragt et langt arbejdsliv i de nærliggende grusgrave hvor den har kørt sten og grus dagen lang, nu er er den gået på pension og efterladt her.

En trist skæbne for så prægtigt et køretøj.

Se flere billeder her:

Facebooktwitter
Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblr

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *