Spionagecentralen (Tyskland)

Højt oppe på en bakke lavet af affald og gamle murbrokker, ligger der en stor spionagecentral, centralen blev i sin tid oprettet af NSA, der nok er mest kendt for at være den tidligere arbejdsplads for Edward Snowden.

Den blev bygget kort efter 2. verdenskrig for at holde øje med de farlige mennesker der levede på den forkerte side af jerntæppet. Med sin placering højt over de højeste huse og langt oppe i himlen, havde den en helt perfekt placering når det gælder om at holde øje med menneskerne på den røde side af jerntæppet.

I 1989 væltede den berømte mur og jerntæppet blev rullet sammen. og med disse to store begivenheder, blev betydningen af spionagecentralen mindre og mindre og til sidst valgte NSA helt at forlade den.

Efter NSA efterlod stedet stod bygningerne i første omgang tomme og forfaldte.
Men langsomt blev de overtaget af nogen lidt anderledes tænkende mennesker, som hverken var interesseret i krig, våben eller anden fjendskab.

De blev nemlig overtaget af en lokal flok hippier og andre altenative mennesker, Som har omdannet området til et stort mekka for streetart, grafitti og alternativitet, og idag er området åbent for enhver som kan finde det.

Se flere billeder her:

Facebooktwitter
Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblr

2 thoughts on “Spionagecentralen (Tyskland)

    1. Hej Magnus
      Nej det kan du desvære ikke du må selv ud og lede efter den.

      De bedste Hilsner Morten

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *