Grafittiborgen (Tyskland)

I 1985 byggede en lokal sportsklub dette kæmpestore badeland. De første mange år var der fyldt med gæster men i 2002 begyndte problemerne, der var nemlig fundet rotteekstrementer i nogen af bassinerne, og en nærmere gennemgang af anlægget viste at rotter flere steder fuldstændig havde invaderet anlægget.

Dette er der naturligvis ingen sundhedsmyndigheder der kan acceptere og stedet blev beordret lukket ned indtil problemerne var blevet løst.
Da de efter en længere nedlukning endelig havede fået bugt med rotterne, og var klar til og åbne igen, havde stedet fået så dårligt et ry at gæsterne begyndte og blive væk.

I løbet af bare et enkelt år blev antallet af besøgende mere end halveret. Dette kunne økonomien naturligvis ikke klare og til sidst var der ingen vej udenom og stedet blev erklæret konkurs.

Efter at have stået tomt i en periode, blev stedet overtaget af nogen investorer der ville renovere det og lave det om til et spa- og helse center. Disse planer nåede dog aldrig at blive realiseret der begyndte nemlig igen og dukke rotter og andre skadedyr op, og denne gang viste de sig og være mere end svære at få bugt med.

Til sidst måtte man helt opgive opgive og komme problemerne til livs, og idag er stedet for blevet til et paradis for grafittimalere.

Se flere billeder her:

Facebooktwitter
Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblr

2 thoughts on “Grafittiborgen (Tyskland)

    1. Hej Ida
      Ja jeg ved godt hvor den ligger hende af men jeg offentligøre desvære hvor mine billeder er taget hende
      Bedste Hilsner Morten

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *