Den sidste bowlingkugle er kastet (Danmark)

Der lå engang et bowlingcenter, i mange år gik forretningen strygende, og pengene rullede ind, Men så begyndte gæsterne og blive væk.

Sådan noget er ikke sundt uanset hvilken type foretning man driver.
Det gik selvfølgelig heller ikke for centret her så til sidst var ejerne nød til at lukke ned, dreje nøglen om og erklære stedet for konkurs.

Efter centret var lukket ned stod det i lang tid  forladt og uberørt, Ja ikke en gang grafittimalerene der ellers normalt plejer og trænge ind alle steder kom forbi.Dette varede desvære ikke ved og efter at have stået forladt i et par år var der pludselig nogen der fik den geniale ide at de ville brænde centret ned. Heldigvis fik brandvæsnet hurtigt besked, og de nåede at slukke branden inden den for alvor udviklede sig.

Branden har desvære skabt en del medieomtale af centret og idag er de lokale vandaler, grafittimalere og hærgelystene teenagere begyndt og interessere sig for det, alene den dag jeg var på besøg mødte jeg 2 stk der var igang med at smadre de sidste tilbageværende ruder i facaden.

Heldigvis har de indtil videre ladet det indvendige af bygningen blive stående indtakt, men det er nok bare et spørgsmål om tid før det også er ødelagt.

Se flere billeder her:

Facebooktwitter
Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblr

2 thoughts on “Den sidste bowlingkugle er kastet (Danmark)

  1. Hej Mads
    Der er mange måder, jeg kigger i avisen, søger på nettet og snakker med folk.
    MvH Morten

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *