Det sjove land (Sverige)

Langt ude i ødemarken ligger der et sjovt lille land, et land der især om sommeren var fyldt med kåde store og små mennesker der kunne bruge dagene på en masse forskelige aktiviteter.

Desvære er stedet blevet lukket ned og idag er der ikke meget sjov tilbage.

Et af de første steder man støder på når man træder ind på området er den gamle støvede westernby Gun City.

En gang kunne man tage på saloon og drikke whiskey, spille kort eller hører røverhistorier sammen med de lokale cowboys. idag er hele byen bare tilgroet og tom.

Hvis man mere er til gys og gru kan man tage på opdagelse hos de frygtede pirater, måske kan man finde deres guldskat og komme hjem som millionær? Eller hvis man er rigtig uheldig bliver man sat til og gå planken ud!

Når man ikke længere vil fornøje sig med de lovløse cowboys og de frygtede pirater kunne man tage på dinosaurussafari med det lille farvestrålende tog.

De farvestrålende dinosauruser var engang for længe siden placeret rundt om i parken, så man kunne beundre dem imens man kørte rundt i toget.

I dag er alle dinosauruserne samlet på en lille plads, formentlig med henblik på at sælge dem, men da det har ikke været nogen køber endnu så står de bare og glaner og ser farlige ud.

Alle sommerlande med respekt for sig selv har naturligvis også et badeland, dette er også tilfældet med landet her

Dårlige investeringer i de forkerte ting resulterede desvære i et kraftigt fald i antallet af besøgende. I løbet af et par sæsoner hvor antallet af besøgende kun blev ved med at falde, skete det uundgåelige, landet måtte lukke ned.

Først prøvede ejerne at drive stedet videre kun som badeland, Dette var der dog heller ikke økonomi til  så disse planer måtte også droppes. Til sidst var den eneste udvej helt  at lukke landet ned og erklære det konkurs.

Se flere billeder her:

Facebooktwitter
Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblr

6 thoughts on “Det sjove land (Sverige)

  1. Hej Rene
   Jeg offentliggører desvære ikke hvor mine billeder er tager.
   Beklager
   Mvh Morten

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *