2 gamle brandbiler (Danmark)

Inde i en gammel garage stod disse 2 gamle brandbiler gemt og ventede på den næste udrykning. Desvære tyder ikke meget på at den kommer til at ske forløbig.
Bilerne er nemlig håbløs umoderne og langt under den standard moderne redningskøretøjer har.

Jeg ved ikke hvordan bilerne er havnet her, eller hvor længe de har stået her og forfaldet.
Under et senere besøg har jeg dog erfaret at bilerne er fjernet. Jeg tvivler på nogen har nænnet og køre dem på skrotpladsen så formentlig er de afhentet af en samler eller kørt forhåbentlig kørt til en brandmuseum hvor de kan få en værdig pension.

Se flere billeder her:

Facebooktwitter
Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblr

6 thoughts on “2 gamle brandbiler (Danmark)

  1. Hej Mathias
   Jeg røber desvære ikke mine steder så du må selv ud og lede.. beklager
   MVH Morten

 1. Kunne du tænke dig at fortælle mig hvor de står? Jeg er interesseret i at købe dem til min samling nemlig.
  Jeg giver selvfølgelig betaling til dig!

  Skriv evt til knxx@ofir.dk

  Mvh Peter

  1. Hej Peter,
   jeg kan desvære ikke oplyse dig om hvor de er placeret hende af. Men en samling af brandbiler? det lyder intresant hvis der er mulighed for at man kan komme til og se din samling så må du endelig sige til det kunne være rigtig spændende.

   MVH Morten

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *