Om Urbanhunter.dk

Velkommen til mit sted på nettet, her kan du læse lidt om hvem jeg er.

Jeg hedder Morten og er en ung mand på 36 år, med et helt almindeligt arbejde og en helt almindelig familie.

Men som du nok også har opdaget så har jeg også en lidt speciel interesse. Jeg tager nemlig ud og fotograferer sjove, specielle og mærkelige steder.
Nogen af de steder jeg har besøgt, kan du læse mere om her på siden. 

Jeg har interesseret mig for at fotografere siden jeg gik på efterskole i år 2000/2001 hvor jeg havde fotografi som valgfag. Dengang fotograferede jeg alt hvad jeg kunne komme i nærheden af, og med et analogt kamera hvor billederne skulle fremkaldes i mørkekammer.

Da jeg kom hjem fra efterskole, blev fotograferingen sat lidt på standby da jeg fik andre interesser. Men for ca. 10 år siden tog jeg min gamle interesse for fotografi op igen og købte mit første digitale spejlreflekskamera, samtidig begyndte jeg at kombinere fotografering med mine andre interesser historie, Arkitektur og geografi, og det har udmøntet sig i denne her hjemmeside som jeg oprettede i 2015.

Mit første Spejlreflekskamera var et Canon EOS 1200D købt for et par 1000kr på tilbud i den hedengangne Fona. Det holdte kun et års tid så blev det opgraderet til et Canon EOS 7D
som sidenhen er blevet udskiftet med mit nuværende kamera et Canon EOS 6D.
Med følgende objektiver:

Canon EF 24-105 MM II 4.0L IS USM Ø77
Canon EF 8-15mm f/4L Fisheye USM 
Canon EF 17-40mm f/4L USM 
Canon EF 50mm f/1.8 STM
Sigma 20mm f/1.4 DG HSM Art 
Samyang 14mm T3.1
Tamron 70-300mm f/4,0-5,6

 Jeg er især glad for mit Canon 8-15mm fisheye det giver mulighed for at tage nogen sjove og anderledes billeder, og gør kedelige motivere lidt sjovere og kigge på.

I starten fotograferede jeg mest steder i Storkøbenhavn men det er efterhånden svært og finde interessante steder og tage billeder af. Så igennem de seneste år er jeg taget længere og længere væk for at finde noget jeg syntes er interessant indtil videre har det ført mig til følgende lande:

Sverige
Tyskland
Jylland
Rusland
Ukraine
Tjekkiet
Portugal

De fleste af de billeder jeg har taget er dog ikke langt op på endnu, jeg har pt billeder fra over 200 steder som jeg ikke har offentliggjort endnu.

Så kig jævnligt forbi eller følg mig på Facebook og instagram 

Du skal også være velkommen til at skrive en besked i min gæstebog eller sende mig en E-mail på urbanhunter@urbanhunter.dk