Det tomme tårn (Danmark)

Loftet.

Inde i midten af et gammelt slidt industriområde står der et gammelt tårn. Tårnet var en gang en del af en stor fabrik, hvad det blev brugt til ved jeg ikke, måske har der været kontorer for direktionen så de har kunne sidde og kigge ud over hele fabrikken?. Måske noget helt andet?

3. Sal.

Som så mange andre fabrikker lukkede den og produktionen blev flyttet til udlandet. Området blev derfor hegnet ind, forladt og overladt til sig selv.

2. Sal.

Det var dog ikke længe området blev ved med at stå forladt Hegnet rundt om området blev nemlig hurtigt fyldt med huller og det begyndte at vrimle ind med uvelkommende gæster.

1. Sal.

Gæsterne var bla grafittimalere, trashere og andre der ikke behandlede stedet særlig pænt. Deres tid brugte de bla.  på at dekorere  væggene med deres skønmalerier samt smadre alt hvad der kunne smadres.

Stuen.

Nogen enkelte af gæsterne vågede sig desvære også op i tårnet, hvor de også har fået sat deres signatur men heldigvis har de ladet tårnet være forholdsvis intakt, så det idag kun er ødelagt pga almindeligt forfald.

2 thoughts on “Det tomme tårn (Danmark)

 1. Hej Morten

  Jeg er klar over princippet i at hemmeligholde alle de urbaneskatte – Men er der nogen mulighed for at jeg kan lokke dig til at åbne op for hvor dette tårn befinder sig?

  Skal til sommer igang med mit personlige afgangsprojekt fra Den Norske Filmskole. Holder egentlig meget af, selv at gå på opdagelse i den danske land for perfekte locations, men da jeg selv sagt bor og studerer i Norge, og skal filme i Danmark til sommer, er tiden ikke til den store undersøgelse denne gang.

  Det ville være en kæmpe hjælp!
  Glæder mig til at høre fra dig
  Hilsen Camilla Silvana

 2. Hej Camilla
  nej jeg kan desvære ikke røbe hvor det ligger hende
  jeg håber at du finder et andet sted og optage din film
  Held og lykke med dit afgangsprojekt

  Bedste hilsner Morten

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *