Spøgelseshuset (Danmark)

Inde midt i en stor rigmandsghetto ligger der et kæmpestort og virklig fornemt palæ.
faktisk er det så stort at det er umuligt sælge og derfor har det nu stået tomt siden ejeren, en excentrisk rigmand afgik ved døden.

Huset er idag så slidt at det minder lidt om et spøgelseshus med sine små skumle gange knirkende gulve og regndråber man kan høre der drypper ned fra taget, ja det eneste der faktisk mangler er et rigtig spøgelse.

Rigmanden der i sin tid ejede huset havede en meget speciel og dyr hobby han samlede nemlig på store rigmandspalæer og brugte derfor store dele af sin formue på at opkøbe det ene palæ efter det andet. Desvære var han ikke så god når det galt om at vedligeholde dem og derfor forfaldt de fleste af hans huse rimlig hurtigt.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblr
Facebooktwitter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *